Anterieure kniepijn

Anterieure kniepijn komt veel voor bij mensen die een beroep of sport beoefenen met een hoge patellofemorale belasting.

Daarnaast komt anterieure kniepijn ook voor bij adolescenten zonder duidelijke (over)belasting. Twee mogelijke oorzaken hiervoor zijn patellofemorale pijn (PFP) en patella tendinopathie (PT).

Tijdens dit webinar wordt uitgelegd hoe je beide diagnoses kunt onderscheiden en behandelen. De volgende onderwerpen staan centraal: Patella tendinopathie en Patellofemorale pijn.

Type scholing

Webinar (on demand)

Kosten

€85 (vrijgesteld van BTW)

Accreditatie

2 punten (algemeen en sport)
Certificaat na afronding

SPREKERS

van Linschoten

Robbart van Linschoten is een sportarts met meer dan 30 jaar klinische ervaring in de sportgeneeskunde. Naast zijn werk in de klinische setting heeft hij als teamarts gediend in grote topsporten en professionele sporten.  Hij is een sportarts die klinisch en academisch werk en onderwijs combineert met een speciale onderzoeksinteresse in patellofemorale pijn. 

van Cingel 

Robert van Cingel is de directeur van Sport Medisch Centrum Papendal. Nadat hij Cios heeft gedaan is hij fysiotherapie gaan studeren. Vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd als manueel therapeut en als sportfysiotherapeut. Tevens deed Robert een promotieonderzoek binnen Sport Medisch Centrum Papendal. 

kan ik ook een abonnement afsluiten?

Ja dat kan. Met ons abonnement krijg je toegang tot alle webinars en mag je gratis deelnemen aan onze congressen. Maar het is niet verplicht om een abonnement af te sluiten. Je kunt je ook aanmelden voor losse webinars en congressen.

Abonnement

€695 / per jaar (vrijgesteld van BTW)

    24 punten per jaar
    Toegang tot alle webinars
    Gratis deelname congressen*

*Abonnees mogen gratis aanwezig zijn bij 2 congressen naar keuze.