DUO CONSULT: KNIEBLESSURES

Rob Tamminga en Henk van der Hoeven runnen al jaren een succesvolle combipoli waarbij inzichten vanuit de orthopedie en sportfysiotherapie nauwkeurig op elkaar worden afgestemd in het belang van de patiënt.

Een samenwerking die al veel onnodige operaties heeft voorkomen en gezonde patiënten heeft opgeleverd.

Tijdens dit webinar delen zij hun specialistische kennis omtrent de behandeling van meniscusletsel en voorste kruisband blessures en geven zij een uniek inkijkje in hun aanpak en werkwijze.

Type scholing

Webinar (on demand)

Kosten

€85 (vrijgesteld van BTW)

Accreditatie

2 punten (algemeen & sport)
Certificaat na afronding

SPREKERS

HENK VAN
DER HOEVEN

Henk van der Hoeven is orthopedisch chirurg bij Bergman Clinics en gespecialiseerd in de behandeling van knieletsel en sport gerelateerde aandoeningen. Daarnaast is hij medisch begeleider bij vele topsportverenigingen. Zo is hij arts in het medisch begeleidingsteam van het Nederlandse Honkbal Team en het Nederlandse Snowboard Team. Tevens is hij orthopedisch consulent van de KNLTB.

ROB
TAMMINGA

Rob Tamminga is als sportfysiotherapeut verbonden aan Bergman Clinics in Naarden en Adviseur Topsport & Orthopedie Fysio-Holland-Medicort. Daarnaast is hij werkzaam als hoofdfysiotherapeut bij voetbalclub AZ, het Nederlandse Honkbalteam, het Nederlandse Beachvolleybalteam en het Nederlandse Snowboardteam en is consulent bij diverse andere Nederlandse sportbonden.

kan ik ook een abonnement afsluiten?

Ja dat kan. Met ons abonnement krijg je toegang tot alle webinars en mag je gratis deelnemen aan onze congressen. Maar het is niet verplicht om een abonnement af te sluiten. Je kunt je ook aanmelden voor losse webinars en congressen.

Abonnement

€695 / per jaar (vrijgesteld van BTW)

    24 punten per jaar
    Toegang tot alle webinars
    Gratis deelname congressen*

*Abonnees mogen gratis aanwezig zijn bij 2 congressen naar keuze.